fbpx

Meer over

Eigen les starten

Neem contact op!

GEEN STARTKOSTEN

Wil jij ervaring opdoen met les geven? Of heb je al ervaring maar wil je echt serieus aan de slag met les geven? Alles is welkom, het doel van deze tool is om jou de kans te geven om via lessen een eigen start te maken. Door ons “responsive” model kun je starten zonder kosten, met promotie, een zaal en de betalingen worden voor je geregeld. Het enige waar jij op hoeft te focussen is les geven en leerlingen vinden met hulp van B-Funk. Je verdiensten zijn afhankelijk van het aantal leerlingen en het lesgeld dat je wilt vragen. Je kunt bij B-Funk nooit meer kosten hebben dan inkomen, en groeit je les, dan groeit B-Funk met je mee, denk hierbij aan een betere locatie, promotie etc. Neem snel contact op meer te weten over de mogelijkheden!

Neem contact op!

B-Funk is hét

platform.
voor.
dansers.

Over ons

Bij B-Funk zijn we altijd bezig om te zorgen dat de community van dansers de beste kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en promoten. Het doel is om te zorgen dat jij je eigen doelen mbt dans kan bereiken. Voel je daarom vooral niet tegengehouden om je eigen pad te volgen terwijl je lid bent van B-Funk. Wij zijn er immers om jou te ondersteunen naar je eigen doel.

review’s

  • B-Funk is het startpunt geweest van mijn eigen carrière, ik heb hier heel veel kunnen trainen en veel geleerd op gebied van dans.

    Wassim Jouhri
    Wassim Jouhri Kaminari

Wake up.

kick ass.
repeat.

logowit_250x198

subscribe to newsletter

Please add MailChimp API Key in Theme Options > General Settings > API Integrations

follow us on

where we are

show on map

© 2018 B-FUNK PLATFORM. ALL RIGHTS RESERVED.

Start typing and press Enter to search