fbpx

Meer over

Online portfolio

Dit is ons cadeau aan JOU!

GRATIS

Deze tool biedt je de kans om gratis een online portfiolio pagina aan te maken. Hier kun je al je werk als danser in één overzicht plaatsen. Elke video die je plaatst is gelinkt aan je eigen Youtube of Facebook video. Elke weergave/like telt dus ook mee op je eigen youtube/facebook-pagina.

Aanmelden

Meer info

How does it

work?

 • Portfolio aanmaken

  Maak GRATIS je eigen profiel aan voor jouw portfolio pagina!

 • Items plaatsen

  Na het aanmaken van je profiel, kun je via www.bfunkapp.nl jouw werk in je portfolio zetten.

 • Klaar!

  Nu jouw werk in je portfolio staat, kun je met 1 link al jouw werk delen en kun je gevonden worden op google. De naam van B-Funk kan hierbij ook in jouw voordeel werken!

 • GRATIS PROMOTIE VAN B-FUNK

  Nu jouw werk in je portfolio staat, helpt B-Funk je bij het delen van je werk. Dit doen we op de officiële B-Funk Facebook en Instagram, met een link naar jouw profiel! Zorg dat je contactgegevens achterlaat op je profiel als je wil dat mensen je kunnen bereiken.

B-Funk is hét

platform.
voor.
dansers.

Over ons

Bij B-Funk zijn we altijd bezig om te zorgen dat de community van dansers de beste kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en promoten. Het doel is om te zorgen dat jij je eigen doelen mbt dans kan bereiken. Voel je daarom vooral niet tegengehouden om je eigen pad te volgen terwijl je lid bent van B-Funk. Wij zijn er immers om jou te ondersteunen naar je eigen doel.

review’s

 • B-Funk is het startpunt geweest van mijn eigen carrière, ik heb hier heel veel kunnen trainen en veel geleerd op gebied van dans.

  Wassim Jouhri
  Wassim Jouhri Kaminari

Wake up.

kick ass.
repeat.

logowit_250x198

subscribe to newsletter

Please add MailChimp API Key in Theme Options > General Settings > API Integrations

follow us on

where we are

show on map

© 2018 B-FUNK PLATFORM. ALL RIGHTS RESERVED.

Start typing and press Enter to search