fbpx

Meer over

Hulp bij KvK-inschrijving

Kies je pakket!

ZEER LAGE STARTKOSTEN

Weet jij al de voordelen van het hebben van een kvk nummer en een btw registratie? Als je serieus aan de slag wil als danser is het op een bepaald moment noodzakelijk om je in te schrijven en je erin te verdiepen. Dan kom je er vaak achter dat je eigenlijk al heel veel van de voordelen eerder had kunnen gebruiken. Maar aan de andere kant is het erg lastig om jezelf erin te verdiepen als je nog niet zeker bent van wat je wilt. Echter is het niet nodig om al exact te weten waar je wil eindigen om te starten, daarom heeft B-Funk het pakket “Hulp bij KvK-inschrijving” samengesteld. Hiermee krijg je:

– 1 op 1 advies gesprek
– 1 op 1 ondersteuning (optioneel)
– Een telefoonnummer voor ondersteuning (naast de belastingtelefoon)
– Online Teamviewer ondersteuning tijdens aanvragen van inschrijving
– How to Moneybird handboek (gratis)

Daarnaast kun je ervoor kiezen om B-Funk ook jouw financiën bij te laten houden op zakelijk gebied en de belastingaangifte voor je te doen.

Aanmelden

Meer info

B-Funk is hét

platform.
voor.
dansers.

Over ons

Bij B-Funk zijn we altijd bezig om te zorgen dat de community van dansers de beste kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en promoten. Het doel is om te zorgen dat jij je eigen doelen mbt dans kan bereiken. Voel je daarom vooral niet tegengehouden om je eigen pad te volgen terwijl je lid bent van B-Funk. Wij zijn er immers om jou te ondersteunen naar je eigen doel.

review’s

Wake up.

kick ass.
repeat.

logowit_250x198

subscribe to newsletter

Please add MailChimp API Key in Theme Options > General Settings > API Integrations

follow us on

where we are

show on map

© 2018 B-FUNK PLATFORM. ALL RIGHTS RESERVED.

Start typing and press Enter to search