fbpx

Meer over de

B-Funk Community

Meld je nu aan!

FREE

De B-Funk community is een netwerk met dansers van alle stijlen en niveaus. Iedereen kan hier op zijn/haar eigen manier voordeel mee doen. Deel je werk, geef/krijg feedback, leer nieuwe mensen kennen, promoot je eigen werk/events/lessen etc. Daarnaast mag je ons B-Funk Community member logo gebruiken voor je eigen events/lessen/workshops etc. Op deze manier kan je gebruik maken van de bekendheid van B-Funk en maken we samen de community naam nog sterker!

Aanmelden

Download community logo WIT

Download community logo ZWART

B-Funk is hét

platform.
voor.
dansers.

Over ons

Bij B-Funk zijn we altijd bezig om te zorgen dat de community van dansers de beste kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en promoten. Het doel is om te zorgen dat jij je eigen doelen mbt dans kan bereiken. Voel je daarom vooral niet tegengehouden om je eigen pad te volgen terwijl je lid bent van B-Funk. Wij zijn er immers om jou te ondersteunen naar je eigen doel.

review’s

  • Ik ben zelf begonnen met wat moves proberen, maar toen ik bij B-Funk kwam, begon ik dans serieus te nemen. B-Funk heeft me gemotiveerd en geïnspireerd. Het is echt gaaf om te zien dat iedereen een goede trainings- of jamsessie met elkaar kan hebben... lang, klein, zwart, wit, dik, dun, het maakt allemaal niet uit.

    Ciske Latour
    Ciske Latour
  • B-Funk is het startpunt geweest van mijn eigen carrière, ik heb hier heel veel kunnen trainen en veel geleerd op gebied van dans.

    Wassim Jouhri
    Wassim Jouhri Kaminari

Wake up.

kick ass.
repeat.

logowit_250x198

subscribe to newsletter

Please add MailChimp API Key in Theme Options > General Settings > API Integrations

follow us on

where we are

show on map

© 2018 B-FUNK PLATFORM. ALL RIGHTS RESERVED.

Start typing and press Enter to search