fbpx

Bekijk onze

Tools.

Why tools?

Bij B-Funk zijn we altijd bezig om te zorgen dat de community van dansers de beste kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en promoten. Het doel is om te zorgen dat jij je eigen doelen mbt dans kan bereiken. Voel je daarom vooral niet tegengehouden om je eigen pad te volgen terwijl je lid bent van B-Funk. Wij zijn er immers om jou te ondersteunen naar je eigen doel.

COMMUNITY
De B-Funk Community is een netwerk van dansers, artiesten, muzikanten en producers. Iedereen is welkom bij de B-Funk Community om je eigen werk te delen en/of promoten van je events, lessen, workshops, optredens, releases etc.
ONLINE PORTFOLIO
Iedereen krijgt de kans om gratis je eigen portfolio pagina aan te maken op deze site. Als je serieus genomen wil worden als danser door opdrachtgevers kan deze tool erg waardevol zijn.
MEET & TRAIN
De locatie(s) van B-Funk zijn elke woensdag en vrijdag geopend van 20:30 tot 00:00/01:00 om te trainen en andere dansers te ontmoeten.
Adres: Wiekslag 94, 3815 GS Amersfoort
B-FUNK JAM
Binnenkort organiseren we de eerste B-Funk JAM! In een grotere zaal met ruimte voor 60 man! Kom jij jammen en kennis maken met B-Funk Platform?
EIGEN LES OPSTARTEN
Wil jij aan de slag met les geven? Het doel van deze tool is om jou de kans te geven om via lessen een eigen start te maken.
EIGEN EVENT
Wil jij een eigen event organiseren? B-Funk kan je op meerdere manieren ondersteunen, bijvoorbeeld dmv een locatie, promotie, crew-kleding, merchandise, entree dmv pin/ideal en nog veel meer!
KLEDING MET EIGEN LOGO/ART
Wil jij jouw logo of artwork op kleding bedrukt hebben? Dit kan voor jezelf zijn, maar ook voor een crew, een specifiek optreden of crew-kleding voor een event!
MERCHANDISE VERKOPEN
Bied voor hele lage startkosten je eigen merchandise aan via B-Funk voorzien van jouw logo/design, en verdien per bestelling! Wij zorgen voor een plek in de webshop en het hele proces van aankoop tot levering.
B-FUNK VISITEKAARTJES
Gebruik de naam van de B-Funk Community en deel op professionele wijze je contact gegevens uit aan anderen met je eigen visitekaartjes! Design inbegrepen en beschikbaar in alle basiskleuren om bij jouw stijl te passen.
HULP BIJ KVK-INSCHRIJVING
Weet jij al de voordelen van het hebben van een kvk en btw registratie? Veel startende ondernemers lopen veel voordeel mis door te laat hiermee te beginnen. Laat je informeren door B-Funk en bekijk de mogelijke voordelen voor jou!
BOEKHOUDING & BELASTINGAANGIFTE
Wil jij van de hoofdpijn van facturen, bonnetjes, belastingregels en aangiftes af? Dit pakket bied je de mogelijkheid om al deze taken van je over te nemen.
AND LOTS OF LOVE
B-Funk is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe tools, naast het verbeteren van de bestaande tools. Heb jij een idee of wil je graag meehelpen aan B-Funk, laat het ons dan weten, we staan altijd open voor nieuwe ideeën!

Wake up.

kick ass.
repeat.

logowit_250x198

subscribe to newsletter

Please add MailChimp API Key in Theme Options > General Settings > API Integrations

follow us on

where we are

show on map

© 2018 B-FUNK PLATFORM. ALL RIGHTS RESERVED.

Start typing and press Enter to search