Bekijk onze

Tools.

Why tools?

Bij B-Funk zijn we altijd bezig om te zorgen dat de community van dansers de beste kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en promoten. Het doel is om te zorgen dat jij je eigen doelen mbt dans kan bereiken. Voel je daarom vooral niet tegengehouden om je eigen pad te volgen terwijl je lid bent van B-Funk. Wij zijn er immers om jou te ondersteunen naar je eigen doel.

MEET & TRAIN
De locatie(s) van B-Funk zijn elke woensdag/vrijdag geopend van 20:30 tot 00:00/01:00 om te trainen en andere dansers te ontmoeten.
Adres: Wiekslag 94, 3815 GS Amersfoort

v.a. €3,-

(bekijk de opties)

ONLINE PORTFOLIO
Iedereen krijgt de kans om gratis je eigen portfolio pagina aan te maken op deze site. Als je serieus genomen wil worden als danser door opdrachtgevers kan deze tool erg waardevol zijn.

gratis

COMMUNITY
De B-Funk community is een netwerk met dansers van alle stijlen en niveaus. Deel je werk, geef/krijg feedback, leer nieuwe mensen kennen, promoot je eigen werk/events/lessen etc.

Gratis

AND LOTS OF LOVE
(priceless)

Wake up.

kick ass.
repeat.

logowit_250x198

subscribe to newsletter

Please add MailChimp API Key in Theme Options > General Settings > API Integrations

follow us on

where we are

show on map

© 2018 B-FUNK PLATFORM. ALL RIGHTS RESERVED.

ONLINE PORTFOLIO
Iedereen krijgt de kans om gratis je eigen portfolio pagina aan te maken op deze site. Als je serieus genomen wil worden als danser door opdrachtgevers kan deze tool erg waardevol zijn.
COMMUNITY PRO
Als B-Funk Community pro member krijg je standaard korting op onze merchandise en events. Verder kun je uitbreiden met toegang tot de facebook van B-Funk en 50% korting op Meet & Train.
MEET & TRAIN
De locatie(s) van B-Funk zijn elke woensdag en vrijdag geopend van 20:00 tot 00:00 om te trainen en andere dansers te ontmoeten.
Adres: Wiekslag 94, 3815 GS Amersfoort
EIGEN LES OPSTARTEN
Wil jij aan de slag met les geven? Het doel van deze tool is om jou de kans te geven om via lessen een eigen start te maken.
EIGEN MERCHANDISE
B-Funk is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe tools, naast het verbeteren van de bestaande tools. Heb jij een idee of heb je zelf ergens specifiek hulp bij nodig als danser? Laat het ons dan alsjeblieft weten!
HULP BIJ KVK-INSCHRIJVING
Weet jij al de voordelen van het hebben van een kvk en btw registratie? Als je serieus aan de slag wil als danser is het op een bepaald moment noodzakelijk om je in te schrijven en je erin te verdiepen. Dan kom je er vaak achter dat je eigenlijk al heel veel van de voordelen eerder had kunnen gebruiken. Maar aan de andere kant is het erg lastig om jezelf erin te verdiepen als je nog niet zeker bent van wat je wilt. Echter is het niet nodig om al exact te weten waar je wil eindigen om te starten, daarom heeft B-Funk het pakket "Hulp bij KvK-inschrijving" samengesteld. Hiermee krijg je: - 1 op 1 advies gesprek
- 1 op 1 ondersteuning (optioneel)
- Een telefoonnummer voor ondersteuning (naast de belastingtelefoon)
- Online Teamviewer ondersteuning tijdens aanvragen van inschrijving
- How to Moneybird handboek (gratis) Daarnaast kun je ervoor kiezen om B-Funk ook jouw financiën bij te houden op zakelijk gebied en de belastingaangifte voor je te doen.
AND LOTS OF LOVE
(priceless)

Start typing and press Enter to search