fbpx

Meer over

Meet & Train

Bekijk onze opties

van €3,- per keer tot €15,- per maand voor 2x per week

Deze tool is bedoeld om een plek te bieden waar je aan jezelf kunt werken als danser terwijl je tegelijkertijd andere mensen kan ontmoeten. Het idee is dat je op deze manier je netwerk uitbreidt en mogelijke partners kan vinden om mee samen te werken of een crew te starten, terwijl je eigenlijk gewoon komt doen waar het uiteindelijk om gaat, dansen.

Aanmelden

Meer info

B-Funk is hét

platform.
voor.
dansers.

Over ons

Bij B-Funk zijn we altijd bezig om te zorgen dat de community van dansers de beste kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen en promoten. Het doel is om te zorgen dat jij je eigen doelen mbt dans kan bereiken. Voel je daarom vooral niet tegengehouden om je eigen pad te volgen terwijl je lid bent van B-Funk. Wij zijn er immers om jou te ondersteunen naar je eigen doel.

review’s

  • Ik ben zelf begonnen met wat moves proberen, maar toen ik bij B-Funk kwam, begon ik dans serieus te nemen. B-Funk heeft me gemotiveerd en geïnspireerd. Het is echt gaaf om te zien dat iedereen een goede trainings- of jamsessie met elkaar kan hebben... lang, klein, zwart, wit, dik, dun, het maakt allemaal niet uit.

    Ciske Latour
    Ciske Latour
  • B-Funk is het startpunt geweest van mijn eigen carrière, ik heb hier heel veel kunnen trainen en veel geleerd op gebied van dans.

    Wassim Jouhri
    Wassim Jouhri Kaminari

Wake up.

kick ass.
repeat.

logowit_250x198

subscribe to newsletter

Please add MailChimp API Key in Theme Options > General Settings > API Integrations

follow us on

where we are

show on map

© 2018 B-FUNK PLATFORM. ALL RIGHTS RESERVED.

Start typing and press Enter to search