logo_wit_padding_200x200

AANWEZIGHEID EN BETALINGEN

Bij het onderdeel aanwezigheid en betalingen is het erg belangrijk dat er nauwkeurig te werk gegaan wordt. Check daarom gedurende de avond de lijst of de registratie’s die je hebt gedaan er goed in staan. Belangrijk om te weten is dat er zowel betalingen als aanwezigheid geregistreerd wordt, dus als iemand al eerder een pakket heeft aangeschaft, registreer je alsnog de aanwezigheid.

AANMELDINGEN VAN LEDEN

Leden kunnen zichzelf ook aanmelden via een app. Als ze voor 20:00 aanmelden op een trainingsavond, staat deze al in de aanwezigheidslijst en hoeft diegene en jij dus niks te doen. Als iemand na 20:00 heeft aangemeld staat deze onder de knop “AANMELDINGEN LEDEN” in het Meet & Train menu, dit is een aanvraag voor betaling, of iemand met een al actief pakket. Handel indien nodig de betaling met diegene af en/of controleer of het pakket daadwerkelijk al actief in de lijst staat, registreer deze daarna in de aanwezigheidslijst volgens onderstaande stappen.

 

AANWEZIGHEID

 • Ga naar “MEET & TRAIN” en vervolgens naar “AANWEZIGHEIDSLIJST”, kijk hier altijd eerst wie er al op de lijst staat. Er kunnen namelijk ook online aankopen gedaan worden, deze worden elke trainingsavond om 8 uur in de lijst gezet.
 • Ga vervolgens naar “BETALING REGISTREREN” dit kan zowel vanaf het menu Meet & Train als vanaf de lijst zelf. Vul hier alle gevraagde gegevens in, hieronder een uitleg per onderdeel
  • Voor + Achternaam
   volledige voor en achternaam gebruiken
  • Pakket
   Kies hier het pakket dat de persoon wil aanschaffen, of al heeft.
 • Maandpakket 2x p.w.
  Dit pakket is het grootste pakket wat we hebben, dus eigenlijk onbeperkt toegang voor 1 kalendermaand. Deze gaan altijd per de 1e van de eerstvolgende kalendermaand in, uitzondering in de eerste 3 trainingsavonden, dan kunnen er dus nog pakketten aangeschaft worden die in de huidige maand gelijk in gaan.
 • Maanpakket 1x p.w.
  De kleinere versie van het maandpakket 2x p.w. bij dit pakket heb je recht op 1x per week toegang voor 1 kalendermaand, verder gelden dezelfde voorwaarden.
 • Weekpakket
  Een weekpakket is bedoeld voor een woensdag en een vrijdag in dezelfde week. Mocht iemand om een uitzondering vragen mag je hier soepel mee om gaan, in ons systeem word een weekpakket als recht op 2x toegang in de maand van aankoop gerekend.
 • Losse avond
  1x toegang en gaat direct in op moment van aankoop.
 • Factuur achteraf
  Dit pakket betekend dat wij de aanwezigheid bijhouden en achteraf een factuur op maat sturen voor de kalendermaand. We berekenen dan de goedkoopste optie van betaling voor het aantaal keer dat diegene in de maand aanwezig is geweest. Dus als iemand dan 2x aanwezig is geweest op 2 apparte momenten, word een factuur gemaakt voor een weekpakket ipv 2 losse avonden. Deze service kost 2,- per kalendermaand.

BETALINGEN
Kies hier de manier van betalen:

 • pin:
  Log in met de SumUp app op de tablet en verbind de SumUp pin. Volg de instructies op de SumUp en rond de betaling af.
 • Contant:
  Log in met de SumUp app op de tablet en voer de betaling in onder “contant”.
 • Ideal:
  Indien iemand ter plekke (op de tablet bv) een aankoop doet op de webshop (bfunk.nl -> Webshop).
 • Factuur:
  Mocht iemand niet in staat zijn om te betalen via de andere opties of een zakelijke klant zijn kan er een factuur gestuurd worden. Gebruik deze optie zo min mogelijk, behalve bij zakelijke klanten. Belangrijk om te weten dat dit om manier van betalen gaat, niet over het pakket “factuur achteraf”.
 • Al actief:
  Deze optie kies je alleen als de betaling al eerder is geregistreerd en dus al in de lijst staat. Een factuur en het pakket factuur achteraf worden ook als geregistreerde betaling gezien.
 • Email
  Het email adres is alleen nodig als het om een factuur gaat.
 • Notes
  Hier kun je eventuele opmerkingen kwijt, mocht je later nog iets kwijt willen of een fout in de lijst ontdekken, kun je bij de registraties in de lijst zelf nog opmerkingen toevoegen. Mocht het om een zakelijke klant gaan, vul dan hier zijn/haar kvk nummer of volledige officiƫle bedrijfsnaam in.

Start typing and press Enter to search